Firefox 3.0.4 ja 3.1b1 – pidupäev :P

24. oktoober, 2008 15:25 Sander

Yeah! Täna on nagu väikest viisi pidupäev minu jaoks. Kõvasti vaeva on nähtud ja lõpuks hakkab asi vilja kandma. Päev algas järgmise bugi kommentaariga Mozilla Bugzillas:

Dear Sander:

As you may know, code freeze for the release of Firefox 3.0.4 is tomorrow (October 24, 2008). We would like to include et as a beta version in this minor update. Part of this process is getting a confirmation that you would like to do this. Can you please respond to this bug that you would like to opt-in for this release? We just want to confirm that you are OK with this decision.

Congratulations on all the hard work! We are excited to move you into beta for this release.

Best regards,
Seth

See tähendab siis üldiselt seda, et järgmise Firefoxi versiooni (3.0.4) puhul peaks nende kodukale ilmuma ka võimalus tõmmata antud versiooni eestikeelsena. Seni on olnud selle jaoks keele pakk ja see pole olnud just kõige mugavam viis asju ajada. Nüüd aga peaks saama juba kasutada lokaliseeritud paigaldajat ja loodetavasti töötavad ka edasised uuendused viiele.

Samuti sai natuke vaeva nähtud versiooni 3.1 kallal ja täna õnnestus Mozilla inimeste abil ka esimene keele pakk sellele kokku “keevitada”. Loodetavasti saab antud versiooni väljatulekuks juba eestikeelse versiooni betast välja, see oleks eriti cool.

Samuti sai algatatud ka bugi selleks, et Thunderbird 3 jõuaks umbes samale tasemele, kus on Firefox praegu. Kõvasti tööd veel, aga loodetavasti tasub ka see end ära 🙂

firefox, thunderbird | 3 kommentaari »

3 vastust

  1. Ege:

    Sa oled väga tubli!

  2. Sander:

    Tänan! 🙂
    Olen seekord ise ka rahul 😛

  3. Hannes:

    See on tõsist pühendumust nõudev töö. Respect (Y)

Kommenteeri

Pea meeles: Kommentaaride modereerimine on sisse lülitatud, seega võib sinu kommentaari avaldumine aega võtta. Kommentaari uuesti postitamine ei ole vajalik.