noniii..

29. detsember, 2007 01:02 Sander

pole siia kohe päris mõnda aega midagi kirja pannud ja viimased postitusedki on kõigest muust kui enda tegemistest.. isegi kogu lehekülg ise on juba sellise moega, et vajaks liigutamist arhiiv.sander85.com domeeni alla.. peaks selle vist ette võtma siiski ja vähe värskendama siinset elu ja olu..

mis siis teoksil?
väga vist ei üllata, aga eks endiselt töö.. siiski nii palju on muutund, et suhteliselt üksluise testimise pealt olen nüüd saanud kõige muu peale ja tegevust jagub nii, et jääb ülegi..

kool on akadeemilisel, loodetavasti saab ikka seal ka uuesti otsa peale ja asjaga ühele poole.. ei käinud ju niisama seda kolme aastat ometi..

kes vbl vanem tuttav, siis mäletab mu utopia lembust.. olen mõneti jälle tagasi, mõneks ajaks 😀 aga ärge muretsege, seekord üle ei pinguta!

kursilt pole ka kuhugi kaldunud, endiselt elu suunamas selles suunas, et ka teie kunagi linuxit kasutaksite 😉

esimene pingviiniline, mis lennult (livecd-lt) id-kaarti käsitleda oskab on juba olemas, nii et vista, tee järgi!

http://estobuntu.com … võite järgi kaeda kui soovi 🙂

firefox 3.0-i ma väga ei oota, tõlkimiseks on nad vähe võimalusi loonud, seega satun ma õige pea piinlikku olukorda, sest praeguse seisuga sellele versioonile igasugune tõlge (ja tõlkimise võimalus) puudub 🙁

ei tea.. rohkem vist hingel hetkel polegi, järgmise posti üritan sutsu väiksema vahega maha saada..

seniks rahulikku pühade jätku ja meeleolukat aastavahetust … ning uut aastat!

elust ja olust, firefox, linux | 2 kommentaari »

2 vastust

  1. Renee:

    Estobuntu aadress on esttobuntu.org, mitte estobuntu.com

  2. Sander:

    ajal kui postitus kirjutatud sai, töötas veel ka domeen estobuntu.com, nüüd on millegipärast selle kirjed ära kustutatud..
    aga nagu parandus on juurde tehtud, siis estobuntu.org on nüüd siis õige koht..

Kommenteeri

Pea meeles: Kommentaaride modereerimine on sisse lülitatud, seega võib sinu kommentaari avaldumine aega võtta. Kommentaari uuesti postitamine ei ole vajalik.