Kuidas blokeerida lämmatavat reklaami?

5. veebruar, 2009 17:54 Sander

Aegajalt lööd mõne veebilehe lahti (eriti meie online päevalehed ja muud uudisteportaalid) ja sealt vastu vaatav vilkuv ja sähviv flashi ja muud jura täis reklaam tahab arvuti kätte ära tappa. Uudiseid tahaks ju lugeda, aga kui selleks peab kaks rida haaval lehte alla kerima, sest rohkem arvuti ei anna välja mõnikord, siis teeb ikka tigedaks küll eksole..

Sellepärast timmisingi oma kunagist blokeerimise nimekirja ja seni kuni reklaamijad mõistlikku reklaami ei suuda teha, seni kavatsen ma seda järjekindlalt ka kinni tampida.. Kui seda postitust lugeval inimesel tekkisid sarnased mõtted, siis blokeeritud reklaami nimekirja saab aadressilt adblock.sander85.com. Selleks on küll vaja brauserina kasutusele võtta Firefox, aga see on ju nii kui nii mõistlik mõte! 😉

Et antud nimekirjast kasu lõigata, siis pole vaja teha muud kui minna antud lehele ja paigaldada sealt omale Adblock Plus nimeline laiendus ning seejärel juba ka filter reklaami jaoks. Aktiivsemad võivad loomulikult aidata ka filtrit lehel oleva vormi kaudu täiendada, selle koha pealt saab ainult tänulik olla 🙂

firefox | 5 kommentaari »

5 vastust

 1. sadiini:

  Tänud – tark asi!

  sadiini

 2. sadiini:

  Ai-ai!
  Seda sinu listi ei saa tellida. Brauser viskab veateateid…

  Proovi ise ka…

 3. Sander:

  mis moodi need veateated välja näevad?
  peale laienduse paigaldamist brauseri taaskäivitasid või mitte? ilma selleta ta filtrit paigaldada ei mõista jah.

 4. Henrik:

  Väga asjalik, kohalike uudiste- jm saitide peal töötab palju paremini kui ükski seni proovitud filter. Aitäh!

 5. Sander:

  Tänud, kuna see viimasel ajal natuke populaarsemaks muutunud, siis sai ka välimusele suts lihvi antud. Nüüd peaks tavakasutajal lihtsam olema ehk aru saada, et kuidas asjad toimima saab.

Kommenteeri

Pea meeles: Kommentaaride modereerimine on sisse lülitatud, seega võib sinu kommentaari avaldumine aega võtta. Kommentaari uuesti postitamine ei ole vajalik.